Over PLM, Ed Veldman, actief sinds maart 1993.

Samenwerking

'Samen sterker' en '1+1=3' zijn termen die de afgelopen drie deccenia door PLM gebruikt werden. PLM organiseerde netwerkbijkomsten voor het MKB (25x) door heel west-Neder-land, onder de naam MeerBorrel en introduceerde Open Coffee in Haarlem, Heemstede
en de Haarlemmermeer. PLM runde een eigen ondernemerscentrum in Hoofddorp met een eigen ondernemersgroep. Naast een leidende rol in het ontstaan van ZP-Net Hoofddorp, was ik actief bij BNI, Flevium, Ondernemend Hoofddorp en B-t-B Heemstede. Mijn enige doel is zoveel mogelijk ondernemers met elkaar in contact te brengen en te laten samen-werken maximaal gebruik makende van elkaars competenties, kennis, ervaring en net-werk en zo waar mogelijk eventueel gezamenlijk grotere projecten aan te kunnen nemen. 


Eerdere activiteiten PLM

Netwerkevenement

Ik heb 25 MeerBorrels georganiseerd verspreid over 5 regio's. Keynotes, tafelstands, netwerken en proeverijen waren de vaste ingrediënten van deze zeer laagdrempelige en informele bijeenkomsten voor het MKB. (2009-2012)

Ondernemerscentrum

In het ondernemerscentrum konden klein zelfstandigen elkaar ontmoeten tijdens de lunch, kantoorunits huren om te werken of relaties te ontvangen (halve of hele dag of week/maand), een vergaderruimte huren of een presentatieruimte voor een scherpe prijs.  

Netwerk H2O

Ik stelde een netwerk van ondernemers samen, die wekelijks bij elkaar kwamen om actuele zaken te bespreken maar ook individuele problemen voor en met elkaar oplosten met een vaste agenda in een besloten sessie. Ook de MeerBorrel had zijn eigen businessclub (MBBC) met bijeenkomsten voorafgaande aan de MB.Passion - de drive om te ondernemen, energie te genereren & door te zetten    
Lifestyle - doelen kiezen/formuleren en deze, verdeeld in fases, nastreven  
Motion - blijf altijd vooruit bewegen, stilstand is immers achteruitgang