WE GAAN VOOR HET BESTE, in onze samenwerkingen!


Soms zie je dingen niet, weet je niet waar je of hoe je moet beginnen en vaak weet je niet waaraan je begint, gewoon door gebrek aan ervaring of kennis of motivatie. Dat is het moment dat ik jou wil/kan helpen, als ondernemer of particulier. Samen kunnen, weten en bereiken we meer. Met bijna 28 jaar ervaring, verkregen door vallen en opstaan en door uitproberen en doorgaan, zie ik vaak mogelijkheden en vinden we samen de weg. Maar er moet wel de wil (Passion) zijn om iets te doen, te veranderen of bepaalde doelen te bereiken. Belangrijk is dat we een richting kiezen en een plan maken. Daarvoor zijn haalbare doelstellingen (Lifestyle) nodig. 'Tussenstations' of eindbestemmingen om naartoe te werken. En daarvoor moet er gewerkt worden, beweging zijn (Motion), want stilstand is immers achteruitgang. P-L-M

Je zult er wel iets voor moeten doen om een bestemming te bereiken waarbij je alleen nog maar dingen doet die je leuk vindt, dingen welke je nog decenia lang met veel plezier kunt/wilt doen.
Het wordt nog leuker wanneer je het samen kunt doen met een andere of meerdere andere gepassioneerde/gedreven ondernemers welke je leert kennen via een lokale of regionale ondernemersvereniging.

PassionLifestyleMotion

Samen doen, samen delen.


Samenwerken, samen doen en samen beleven is zoveel leuker dan het alleen doen. Bovendien wordt het een stuk eenvoudiger bepaalde doelen te bereiken door elkaars competenties, ervaringen en kennis, te bundelen. En nee, geld is hierbij niet het belangrijkste, maar is wel nodig om 'de schoorsteen' te laten roken en daarom worden daar goede, zeer transparante afspraken over gemaakt.
Waar kan ik jou mee helpen? Wat kan ik voor jou beteke-nen, als ondernemer of particulier? Suggesties kijk even op www.heelgraag.nl www.dewelzijnsmakelaar.nlTenslotte breng ik vrij exclusief de 'wonderpleister' naar nederland. www.x39.nl