Innovavest

Met Innovavest bieden we particulieren en bedrijven niet alleen een prachtige beleggingsmogelijkheid met fantastische rende-menten, maar ook de gelegenheid om samen een mooi passief inkomen en pensioen op te bouwen. Alle drie innoverende be-drijven, waarvan individueel de diensten kunnen worden afge-nomen of in combinatie, bieden onafhankelijk intermediars de mogelijkheid om tegen zeer geringe kosten of alleen al door zelf klant te worden, een mooi passief inkomen en/of pensioen op te bouwen voor henzelf, hun partner en/of nageslacht. Producten en diensten kunnen veelal wereldwijd aangeprezen en verkocht worden. De resultaten kunnen daardoor onbeperkt zijn. En reizen kan een onlosmakelijk onderdeel zijn van deze activiteiten. Meer over passief inkomen, klik.

www.innovavest.nl


Cashback World

Een wereldwijd loyaltyprogramma kan ervoor zorgen dat u niet alleen meer klanten genereert, dus meer omzet, maar kan u ook helpen uw activiteiten over de grens te brengen.
Bent u regionaal of lokaal actief dan kunt u zich tot die markt beperken voor off-en online aankopen met korting en spaar-punten. Maar wanneer u internationaal kunt, is dit u kans om mee te gaan met honderden grote internationale collega's, de groot-te namen met hun basis in Nederland of ver daarbuiten.
Meeliften op de bekendheid en profiteren van de activiteiten en de enorme klantenbestanden van de allergrootste bedrijven. 

Muziekfestijn Haarlem&Meer

Om dit bijzondere muziekevenement dat amateurmuziekgezel-
schappen een podium biedt, t.b.v. meer zichtbaarheid, leden-groei en groei van het aantal optredens, werven wij sponsors onder de bedrijven in Haarlem en omstreken. Sponsors kun-nen hiermee hun betrokkenheid tonen t.o.v. familie, vrienden, buren en collegae, die actief zijn in de amateurmuziek. Daarnaast vergroten zij hun zichtbaarheid, kunnen zij actief aan klantenbinding doen, door hen te laten genieten van de optredens onder het genot van een 'drankje en hapje'. Ook medewerkers kunnen uitgenodigd worden voor de Spon-sorplaza. Muziek verbindt, emotioneert en kan zelfs genezen.

www.MHéM.nl

MeerBorrel

Borrel met inhoud. Dit ondernemersevent werd in de periode 2009-2012, 25 keer georganiseerd in de Haarlemmermeer en aangrenzende regio's. Wij streven ernaar deze maandelijkse bijeenkomst terug te laten komen na de zomer, o.a. omdat de eerste vijfentwintig tot veel kennis delen, uitwisseling van veel positieve en negatieve ervaringen en bijzondere samenwer-kingen heeft geleidt. Netwerken is nuttig voor ieder bedrijf, uit-sluitend alleen wanneer ze met een doel georganiseerd worden en bezoekers ook daadwerkelijk resultaten boeken. Om gezellig 'te chillen' onder het genot van ... kun je immers ook naar de kroeg of de kantine van de voetbalclub gaan. Meer info, klik.

www.meerborrel.nl