StarLife VKG

Alle facetten waarop de naam PLM gebaseerd is, komen in deze activiteit terug. Met de passie (Passion) gezond te willen blijven en anderen te interesseren voor de producten en in de promotieactiviteiten, wereldwijd. Binnen een gezonde Lifestyle, past het preventief gebruiken van producten die het lichaam ondersteunen tijdens alle dagelijkse activiteiten, die voorzien in bepaalde behoeften en tegelijkertijd de kans op ziekten helpen te beperken. Maar ook de uiterlijke verzorging en hygiëne spelen in de meeste levens een hele belangrijke rol. Motion staat voor de mobiliteit welke deze activiteit voortbrengt in de vorm van een nieuwe auto met reclame, all-in v.a. € 110.  
Wij zoeken Vaste Klanten voor onze Starlife Vaste Klanten Groep, die voor onze producten kiezen voor de komende jaren.
Bewegen - Voeding - Verzorging - Sport - Hygiëne.
www.StarlifeVKG.nl

TEAMPARTNER
Maar er is ook plek voor mensen die een inkomen willen genereren door met ons samen de productlijnen te promoten en verder uit te rollen in Nederland. Met uitzicht op kosteloos producten ontvangen en kosteloos rijden in een 'auto van de zaak'. 
www.All-StarsLife.nl

ZP-NET-Haarlemmermeer

Als voorzitter van ZP-NET leg ik de grote lijnen uit voor het reilen en zeilen van de vereniging en de evenementen die georganiseerd worden. Daarnaast organiseer ik namens ZP-NET en met steun van de Gemeente Haarlemmermeer, de Ondernemersprijzen Haarlemmermeer, w.o. die gehangen aan de titel: 'Haarlemmermeers Ondernemer van het Jaar'.
Als vertegenwoordiger van de HOP, presenteer ik het Starters-platform Haarlemmermeer, dat twee maal per jaar plaatsvindt. 
www.ondernemersprijzen-Haarlemmermeer.nl

Mars der Muzikanten (62e)

Dit evenement, dat met haar 61 edities inmiddels een traditie is geworden in Haarlem, wordt gehouden op de Grote Markt en 
volledig gevuld met 'lopende' muziekverenigingen uit het hele land. Wij helpen dit evenement te behouden, te verbreden en de kwaliteit naar een hoger niveau te brengen om nog meer bezoekers te trekken en daarmee amateurmuziekgezel
schap- pen een groter podium te bieden voor meer zichtbaarheid, leden-groei en groei van het aantal optredens. Wij werven donateurs voor deze culturele-ANBI-stichting.
Uiteindelijk zou deze MdM onderdeel uit kunnen gaan maken van een groter evenement, Muziekfestijn Haarlem & Meer.  De Sponsoren die wij hiervoor willen werven, kunnen hun be-trokkenheid tonen t.o.v. familie, vrienden, buren en collegae, die actief zijn in de amateurmuziek. Daarnaast vergroten zij hun zichtbaarheid, kunnen zij actief aan klantenbinding doen, door hen te laten genieten van de optredens onder het genot van een 'drankje en hapje'. Ook medewerkers kunnen uitgenodigd worden voor de Sponsorplaza. Muziek verbindt, emotioneert en kan zelfs genezen.

www.MdMHaarlem.nl                                      www.MHéM.nl
 

MeerBorrel

Borrel met inhoud. Dit ondernemersevent werd in de periode 2009-2012, 25 keer georganiseerd in de Haarlemmermeer en aangrenzende regio's. Wij streven ernaar deze maandelijkse bijeenkomst terug te laten komen na de zomer, o.a. omdat de eerste vijfentwintig tot veel kennis delen, uitwisseling van veel positieve en negatieve ervaringen en bijzondere samenwer-kingen heeft geleidt. Netwerken is nuttig voor ieder bedrijf, uit-sluitend alleen wanneer ze met een doel georganiseerd worden en bezoekers ook daadwerkelijk resultaten boeken. 

www.meerborrel.nl