All-StarsLife

Alle facetten waarop de naam PLM gebaseerd is, komen in deze activiteit terug. Met de passie (Passion) gezond te willen blijven en anderen te interesseren voor de producten en in de promotieactiviteiten, wereldwijd. Binnen een gezonde Lifestyle, past het preventief gebruiken van producten die het lichaam ondersteunen tijdens alle dagelijkse activiteiten, die voorzien in bepaalde behoeften en tegelijkertijd de kans op ziekten helpen te beperken. Maar ook de uiterlijke verzorging en hygiëne spelen in de meeste levens een hele belangrijke rol. Motion staat voor de mobiliteit welke deze activiteit voortbrengt in de vorm van een 'Auto van de Zaak'. Ieder jaar een nieuwe en een kilometrage van 30.000 kilometer per jaar. Deelname is kosteloos. Word ook teamlid.
Bewegen - Voeding - Verzorging - Sport - Hygiëne.
Zowel het team- als partnerlidmaatschap zijn kosteloos. De auto kost in de basis € 110 per maand all-inclusive. Maar de provisies en bonussen gaan deze uitgaven compenseren.

www.All-StarsLife.nl


Innovavest

Met Innovavest bieden we particulieren en bedrijven niet alleen een prachtige beleggingsmogelijkheid met fantastische rende-menten, maar ook de gelegenheid om samen een mooi passief inkomen en pensioen op te bouwen. Meer over passief inkomen, klik.
www.innovavest.nl

Muziekfestijn Haarlem&Meer

Om dit bijzondere muziekevenement dat amateurmuziekgezel-
schappen een podium biedt, t.b.v. meer zichtbaarheid, leden-groei en groei van het aantal optredens, werven wij sponsors onder de bedrijven in Haarlem en omstreken. Sponsors kun-nen hiermee hun betrokkenheid tonen t.o.v. familie, vrienden, buren en collegae, die actief zijn in de amateurmuziek. Daarnaast vergroten zij hun zichtbaarheid, kunnen zij actief aan klantenbinding doen, door hen te laten genieten van de optredens onder het genot van een 'drankje en hapje'. Ook medewerkers kunnen uitgenodigd worden voor de Spon-sorplaza. Muziek verbindt, emotioneert en kan zelfs genezen.

www.MHéM.nl

 

MeerBorrel

Borrel met inhoud. Dit ondernemersevent werd in de periode 2009-2012, 25 keer georganiseerd in de Haarlemmermeer en aangrenzende regio's. Wij streven ernaar deze maandelijkse bijeenkomst terug te laten komen na de zomer, o.a. omdat de eerste vijfentwintig tot veel kennis delen, uitwisseling van veel positieve en negatieve ervaringen en bijzondere samenwer-kingen heeft geleidt. Netwerken is nuttig voor ieder bedrijf, uit-sluitend alleen wanneer ze met een doel georganiseerd worden en bezoekers ook daadwerkelijk resultaten boeken. 

www.meerborrel.nl